diumenge, 12 de febrer del 2017

LA CIRURGIA ESTÈTICA: REALMENT UNA SOLUCIÓ?

En aquesta època anomenada adolescència, és molt normal trobar-se joves que no s'estimen, que no accepten el seu cos: des del pes i els granets, fins parts de la cara com el nas, els ulls...




Acostuma a ser un patró; tots els adolescents odien un tret del seu físic. Ara bé, quan aquest rebuig cap a nosaltres mateixos no es tracta, el que obtenim són adults plens de complexos i diners, que troben la seva solució en la cirurgia estètica.

Aquí és quan la gent es divideix. La cirurgia estètica és bona o dolenta? Uns pensen que sí, que la cirurgia estètica corregeix els teus complexos i que t'ajuda a sentir-te millor amb el teu cos i a estimar-te. Jo, en penso el contrari.













Perquè sí, si vols un nas més petit o uns pits més grans, la cirurgia estètica és la "solució". O això és el que la gent creu. La cirurgia estètica et soluciona un efecte secundari del teu problema real, d'un problema més aviat mental. Un cop t'operis del teu gran "complex", en trobaràs un de nou. No hauràs après a estimar-te correctament, a estimar-te de veritat. Hauràs après a canviar-te de manera que la societat t'accepti per la teva aparença.

Sóc dels que pensen que quan no estimes les teves dents, el problema no és de les teves dents, és teu, mental. No has de canviar el teu físic, has de canviar la teva forma de veure'l.



Perquè, al cap i a la fi, tu ets l'únic que pot decidir si el teu tret és un error o una virtut.

1 comentari:

  1. Hola, Naiara,

    Felicitats pel teu bloc i pels teus textos. Estan ben escrits!

    Tan sols una coseta: en el segon trimestre, convindria enriquir el vostre blog amb la inserció d'alguna imatge que acompanyi el text.

    Bona feina i fins dijous,

    Agnes

    ResponElimina